verificare istoric auto - An Overview

Prin introducerea celor 17 caractere ale seriei de sasiu in sistemul nostru vei primi informatii despre istoricul masinii. Te rugam sa tii cont de faptul ca literele "I", "Q" si "O" sunt excluse pentru ca nu fac parte din seria de sasiu.

Ce utilizare precedenta a avut masina? Exista vreo arhiva de poze pentru acest autovehicul? Ce date tehnice are? Cati proprietari a avut masina?

Masina este inregistrata in baza de day cu autovehicule furate? Ce kilometraj are? A avut vreo dauna? Are vreun defect de fabricatie de care ar trebui sa stiu?

Nimeni nu vrea un vehicul cu daune ascunse. Acest lucru ar putea duce la un preț exagerat sau la probleme de siguranță la drum.

Pe baza acestora, puteți selecta raportul treatment vă interesează și chiar puteți verifica țara de origine a vehiculului. Din metodele de plată disponibile, alegeți cea mai convenabilă. Plătiți și după câteva moment veți primi o notificare prin e-mail despre Raportul generat de istoricul vehiculului.

, precum si daca oglinzile sunt incalzite si pliabile, daca masina are incalzire parbriz fata și spate, cate air bag-uri are si chiar daca geamurile sunt electrice. Nu uita de excess optiunile aparent neimportante, cum ar fi tipul de sisteme de navigatie și audio. Daca acestea sunt deteriorate ca urmare a unui accident, vor fi cel mai probabil inlocuite cu piese neoriginale sau la mana a doua luate de la un product diferit si vor avea specificatii diferite.

Ține minte - este întotdeauna momentul potrivit pentru a verifica istoricul mașinii tale. Dacă nu ați verificat seria de șasiu în timpul tranzacției de cumpăscarce a mașinii dvs.

Fii precaut in timp ce verifici seria de sasiu a unei masini. Asigura-te ca nu prezinta niciun caz de maipulare cum ar fi taierea sau sudarea   Introdu seria sasiu

Secțiunea Istoricul vehiculului permite identificarea swiftă și eficientă a potențialelor probleme și riscuri legate de verificare istoric auto un vehicul 2nd-hand.

Indiferent daca esti posesorul unei masini sau intentionezi sa achizitionezi una, verificarea istoricului auto este esentiala pentru a lua decizii informate si sigure.

Seria de sasiu sau VIN este utilizata pe scara larga in industria auto pentru a identifica si urmari vehiculele. Acest cod poate fi gasit pe diferite componente ale masinii, cum ar fi pe caroserie, motor, transmisie si chiar pe documentele de inmatriculare ale vehiculului.

Este critical de mentionat ca, desi verificarea gratis ofera o multime de informatii utile, exista anumite lucruri pe care nu le vei gasi in raportul gratuit. Pentru a obtine informatii mai detaliate, exista optiuni de improve care iti ofera rapoarte mai full despre istoricul unei masini.

Toate drepturile rezervate

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *